Tilaustyöt

Luodaan yhdessä jotain just siun kodin tai toimiston seinälle sopivaa. Temme mielellämme tilaustöinä seinätekstiilejä sekä muita kudonnan projekteja. 

 

Hinnoittelu

Haluamme olla hinnoittelun suhteen läpinäkyviä, joten tässä pieni esimerkki tilaustyön hinnasta. Viestin laittaminen ei sido sinua mihinkään, pyydä ihmeessä tarjousta.

Teos hinnoitellaan työtuntien perusteella, ja tuntiveloitus on 60€ + alv 24%. Esimerkiksi jos työ sisältää 6 tuntia suunnittelua, 8 tuntia kutomista ja 2 tuntia viimeistelyä, kertyy työtunteja yhteensä 16. Moniväriset työt ovat useimmiten hitaampia toteuttaa, mutta annamme arvion työn hinnasta ennen sen aloittamista. Seinätekstiilin minimikoko 50 x 50 cm.

Teoksen kutominen aloitetaan, kun suunnitelmat on molemminpuolisesti hyväksytty ja materiaalikustannukset maksettu. Lopullinen hinta laskutetaan käytettyjen työtuntien mukaan, mutta se ei tule kalliimmaksi, kuin alustava hinta-arvio. Tilaustyöt lähetetään 1-2 arkipäivän sisällä lopullisesta suoritetusta maksusta. Varauduthan kokonaisuudessaan noin kuukauden toimitusaikaan tilaushetkestä laskien.Esimerkki

Materiaalikustannukset
alv. 0% 120,97€
Tuntiveloitus
16h 60€ 960€
Alv. 24%
259,43€
Yhteensä
1340,40€Huomioithan ettei uniikeilla tilaustöillä ole palautusoikeutta.

 

 

Kuulisimme ideastasi mielellämme lisää, laita viestiä!

Yhteydenottolomake